Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на парламента присъства на тържественото връчване на дипломите на лекарите от випуск 2009 на Медицинския университет в Плевен
07/12/2009

Председателят на парламента присъства на тържественото връчване на дипломите на лекарите от випуск 2009 на Медицинския университет в Плевен

7 декември 2009 г.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева присъства на тържественото връчване на дипломите на лекарите от випуск 2009 на Факултета по медицина на Медицинския университет в Плевен. На церемонията присъства и министърът на образованието, младежта и науката доц. д-р Сергей Игнатов.

Председателят на парламента връчи наградата „Златен Хипократ” на дипломантката Владимира Стойкова – с успех 6.00 от следването и държавните изпити.

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева откри и реновираната зала „Магнум”, която е оборудвана с най-авангардна аудио-визуална техника, чрез която се осъществява връзка с Телекомуникационния ендоскопски тренировъчен център към Медицинския университет.

По-късно председателят на парламента и министър Росен Плевнелиев откриха пътя Плевен-Никопол, който ще улесни пътуването между България и Румъния през река Дунав чрез фериботния комплекс Никопол-Турну Мъгуреле.

Ремонтът на 45-километровия участък е финансиран по програма "ФАР - Трансгранично сътрудничество" между България и Румъния и със средства от държавния бюджет.

Форма за търсене
Ключова дума
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Проект на Конституция на Република България

Проект BGFOP001-2.013-0001

Избор на членове на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на председател и членове на Комисията за защита на личните данни

Избор на председател на Комисията за енергийно и водно регулиране

Избор на член на Централната избирателна комисия

    Последни новини