Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република
19/06/2017

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев изпрати   съболезнователен адрес до председателя на Събранието на Португалската република Едуарду Феру Родригеш, в което заявява, че следи с дълбока загриженост тревожните новини за опустошителните пожари в страната.

„Покрусени сме от многобройните човешки жертви, които причинява огнената стихия. В този тежък за Португалия момент позволете ми да изразя моите и на колегите ми народни представители от 44-тото Народно събрание на Република България съболезнования и съчувствие към близките и семействата на жертвите, към Вас и към депутатите от Събранието на Републиката”, заявява Димитър Главчев.

„Убеден съм, че Вашият приятелски народ ще надмогне мъката и с общите усилия на държавата и гражданите последиците от тази огромна по мащабите си трагедия скоро ще бъдат преодоляни”, пише председателят на парламента.

Форма за търсене
Ключова дума
Търсене
Видео излъчване от Народното събрание

    Последни новини