Народно събрание на Република България - Начало
Народно събрание
на Република България
Новини
Мая Манолова положи клетва пред Народното събрание като омбудсман на страната
08/10/2015

Мая Манолова положи клетва пред Народното събрание като омбудсман на страната. Преди това парламентът гласува прекратяване на пълномощията й като народен представител.

Официално Мая Манолова ще встъпи в длъжност на 20 октомври тази година. Току що положих клетва пред вас, но реално положих клетва пред българските граждани, чиито права ще защитавам неотклонно и активно като омбудсман, заяви пред народните представители Мая Манолова. Тя отбеляза, че с това приключва един етап от нейния живот, който е свързан с храма на демокрацията – Народното събрание, към което тя винаги е изпитвала огромно уважение и за чието реноме е полагала усилия.

Мая Манолова заяви, че ще поставя пред депутатите важни за гражданите теми, правозащитни, социални, здравни, ще внася предложения за промени в законите, ще участва в дебати, когато в парламента се обсъждат важни решения, засягащи правата и свободите на българите.

Форма за търсене
Ключова дума
Търсене
Обществена дискусия по законопроекта за ратифициране на Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие – 23/01/2018, 11:00

Видео излъчване от Народното събрание

Избор на членове на Комисията за публичен надзор над регистрираните одитори

Избор на управител на НЗОК

    Последни новини